Información sobre Casa Convent Peralada

Plaça Ramón Muntaner, 4 - 17491, Peralada
649 82 03 11

Casa rural Casa Convent és una casa històrica de 450m2 restaurada i totalment equipada a Peralada. Amb vistes de l'Empordà i a escasos 20 minuts de la platja.

Gaudeix de 450m2 en un convent únic de monges de clausura del segle XIX, situat al centre històric de Peralada, a només 20 minuts en cotxe de la platja i a un passeig del camp de golf de 18 forats. Punt de partida ideal perquè practiquis tot tipus d'activitats envoltat de natura.

La casa rural de Peralada, Casa Convent, està situada al cor de la Costa Brava i al costat dels Pirineus, lluny de les multituds. A 6km de Figueres et permet assaborir la pau i tranquil·litat que respira la vila medieval de Peralada.

Amb una capacitat per a 2-10 persones, pots reservar la casa rural sencera o bé dormir a l'habitació que més t'agradi i començar el dia amb un esmorzar complet de productes locals. TU DECIDEIXES!

Casa Convent de Peralada és l'opció ideal perquè et relaxis uns dies descobrint la Costa Brava i gaudeixis dels seus parcs naturals, els seus monuments històrics i els seus poblets costaners; la comarca en què va viure Salvador Dalí.

Casa Convent Peralada: Opiniones

Jaume 22/07/2019

Cuando todavía estaba, la entrada estaba siendo restaurada. Ahora no lo se.

ELAINE CRISTINA DA SILVA GOUVEIA 25/06/2018

Francisco Martinez Alejo 12/02/2018

El ex convento transformado hoy como una casa o colonia conserva el patio con un pozo en su curiosidad por ver a Ecntro

Baltasar Vila-Masana Portabella 10/08/2016

En 1390, el vizconde de Peralada cedió una parcela de tierra a la comunidad de monjas agustinianas para construir un convento. Permaneció activo hasta la década de 1970. Hoy es un edificio de apartamentos o hotel de tres estrellas.

Deja tu opinión sobre Casa Convent Peralada:

1 = Muy negativo - 5 = Muy positivo