Informació sobre Fleca la Palma
Aquesta fleca familiar ha anat passant de pares a fills fins a arribar a una tercera generació de forners artesans.
La Fleca la Palma utilitza farina Km 0 de la província de Girona i farina de tramuntana dels Aiguamolls del Empordá, per a elaborar de manera artesana un pa de qualitat; amb les millors matèries primeres, que li donen un cos, una textura i un sabor únic i exclusiu, amb totes les seves aromes.
I no sols fan pa en aquesta fleca, també fan pizzes!
Horari d'obertura
- Dilluns: 7:30–13:30
- Dimarts: 7:30–13:30, 17:00–20:00
- Dimecres: 7:30–13:30, 17:00–20:00
- Dijous: 7:30–13:30, 17:00–20:00
- Divendres: 7:30–13:30, 17:00–20:00
- Dissabte: 7:30–13:30, 17:00–20:00
- Diumenge: 7:30–13:30
Fleca la Palma: Opinions
Experiència fantàstica:
Pa de coca, genial !!
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Una gran selecció de bon valor i delictes de pa i esmorzars
Traduït de: Anglès
Experiència fantàstica:
Manualitats tradicionals en la seva forma més pura.
Traduït de: Castellà
Experiència positiva:
Recomanat. Bon ambient espanyol.
Traduït de: Francès
Experiència fantàstica:
Great Street Cafe, Cafè deliciós, preu reduït
Traduït de: Deutsch
Experiència fantàstica: Molt bé.
Experiència positiva: Bon pa i pastisseria
Experiència positiva:
Bona atenció
Traduït de: Italiano
Experiència fantàstica: Bon pa i millor Brunyols
Experiència fantàstica:
La fleca del poble
Traduït de: Castellà
Experiència positiva:
Sucre Espectacular Coca !!!
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica: Bon producte
Experiència positiva:
Good Bakery a Begar, el seu dolç pastís "financer" va aparèixer entre els 100 millors de Catalunya en la votació popular promoguda pel diari Ara. Normalment s’ha de demanar un dia per l’altre. També destaco les torrades i considero que els petits croissants de xocolata són prescindibles, no són forts
Traduït de: Castellà