El Rebost de Can Moragues

Costa Brava La Selva Riudarenes On menjar

Informació sobre El Rebost de Can Moragues

C-63 Km 21, 1 | Masia Can Moragues - 17421, Riudarenes
+34 972 16 49 57

El Rebost de Can Moragues és una botiga ecològica amb espai de restauració. Les nostres productores ecològiques compromeses amb la conservació de la natura

El Rebost de Can Moragues és un espai de restauració amb botiga ecològica. Les nostres productores ecològiques estan compromeses amb la conservació de la natura.

La Fundació Emys assessora les productores del Rebost perquè cultivin els seus ingredients no només en ecològic, sinó en Agricultura d'Alt Valor Natural: aquella que fomenta la biodiversitat. Aquestes productores són les que omplen els prestatges del Rebost i posen els ingredients en els plats que degustes a l'espai de restauració. La custòdia del territori és una eina que utilitzen les entitats ambientals per conservar la natura en finques privades, arribant a acords amb els seus propietaris i/o gestors per dur a terme actuacions que ajudin a la conservació i alhora millorin la finca.

La Maria Riera té la seva finca a peu de mar. Ella, com tots els seus germans, segueix el llegat d’una família que fa generacions que treballa i estima la terra. La Maria fa més de 10 anys que està en custòdia amb Fundació Emys i participa en molts dels nostres cursos d’agricultura ecològica. Per a nosaltres és un referent de qualitat, responsabilitat i innovació.

La Maria té una finca de 4 hectàrees dedicada a l’horta. Gràcies a la custòdia, hem creat marges amb flors i aromàtiques pels pol·linitzadors i millorat la qualitat del seu sòl a base de rotacions de cultius i la producció del seu propi compostatge.

Amb la il·lusió de defensar uns valors de vida saludable, tranquil·la i que respecti el medi ambient, la Gemma i en Jou van començar el seu projecte de gallines ponedores ecològiques a Can Bualous, a Riudarenes. Situats en un paratge esplèndid, les seves gallines reben totes les atencions necessàries per produir uns ous de la més alta qualitat.

Gràcies a la custòdia, la Gemma i en Jou fan visites guiades als clients del Rebost de Can Moragues, venen els seus productes al Rebost de Can Moragues i reben assessorament per conservar la biodiversitat de la seva finca.

En Julià Masó treballa en un entorn privilegiat. Mentre sembra les patates o cuida les seves famoses maduixes, sempre té el cim de les Agudes a l’horitzó. La seva finca al Pla de Les Arenes, a 1000 metres d’alçada, ens porta alguns dels productes més singulars de Can Moragues: maduixes, gerds o espàrrecs i cultius de varietats tradicionals, com la patata del Bufet o la mongeta d’Osor tendre.

En Julià té una finca de 6 hectàrees, on combina l’horta, el secà i els fruiters. Gràcies a la custòdia, en Julià ha construït una bassa per la biodiversitat i ha millorat la seva fertilització, afavorint la regeneració del sòl.

En Lucas fa horta ecològica a Massanes amb la seva família i altres companys, per donar resposta a les seves inquietuds de lluita pel medi ambient i la justícia social. Juntament amb en Jordi i en Xevi han unit esforços per fer El Xapet, una iniciativa conjunta per fer els seus projectes individuals més comunitaris i robusts.

En Lucas va entrar la seva finca de 6 hectàrees en custòdia amb Fundació Emys aquest any 2020. Actualment estem estudiant la seva finca i la possibilitat d’ajudar-lo a implementar un camp de fruiters, així com a restaurar una bassa.

En Pere té cura de varis camps on cultiva menta i saüc, i un bosc on cull romaní i farigola silvestre. Actualment venem les seves infusions al Rebost de Can Moragues i està en procés d’entrar en custòdia del territori amb Fundació Emys.

En Jordi Cervantes cria pollastres ecològics de raça rústica a Riudarenes, a la granja de Can Rechs, a menys de dos quilòmetres de la Fundació Emys. És per tant un producte de proximitat i confiança total. En Jordi, que es dedica principalment a la venda directa del seu producte, també ven els seus deliciosos pollastres al Rebost de Can Moragues.

La Blanca i en Lluís van començar a produir la seva cervesa BdeGust per aportar el seu granet de sorra a la sostenibilitat ambiental i social del seu territori. El seu camp de llúpol ecològic, situat a Caldes de Malavella, és un dels pocs exemples d’aquest cultiu que tenim a Catalunya. Però les seves singularitats van molt més enllà: el seu projecte, molt holístic, busca fer cerveses ecològiques, veganes i socialment responsables.

Actualment BDeGust està en converses per entrar en custòdia amb Fundació Emys. Pel moment han col·laborat amb nosaltres en un projecte que els ha permès plantar un centenar d’aromàtiques i un niu d’abelles solitàries per afavorir la pol·linització i la conservació d’aquests insectes.

L’Anna té cura de 80 hectàrees de camps de farratge i cuida unes 80 vaques lleteres. Actualment ven tots els seus productes al Rebost de Can Moragues i està en procés d’entrar en custòdia del territori amb Fundació Emys.

L’Albert Horta viu i treballa enmig d’un mar d’avellaners i boscos, a Brunyola, un poble ben conegut per produir les millors avellanes de tota la província de Girona, la famosa avellana negreta. Seguint el llegat de la tradició familiar, l’Albert dedica tot els seus esforços i temps a aconseguir una collita de la màxima qualitat. Juntament amb altres productors de Brunyola ha creat Masvellanes, que tira endavant la marca Nuasets per acostar les avellanes de Brunyola al consumidor.

L’Albert té 8 hectàrees d’avellaners. Gràcies a la custòdia hem pogut fer la conversió d’una part de la finca a l’agricultura ecològica. A partir d’aquest setembre podrem trobar les seves avellanes en conversió al Rebost de Can Moragues.

Sergi de Meià és una de les icones de la cuina ecològica de proximitat i amb tradició a Catalunya. Entén el menjar com un plaer, però destaca la importància de prendre consciència cap a la natura i la responsabilitat que tenim amb el medi ambient, fent valdre la cuina ecològica i de proximitat.

S'identifica amb la filosofia slow-food com una altra manera d'entendre la gastronomia, redescobrint la màgia del producte que és bo per qui el consumeix, per a qui el produeix i per al planeta.

Tel. 872 22 00 24

Tots els beneficis generats amb aquest projecte van destinats a projectes de conservació de la natura de la Fundació Emys i a projectes d’inclusió social de la Fundació Astres.

Horari d'obertura

  • Dilluns: Cerrado
  • Dimarts: Cerrado
  • Dimecres: 17:00–20:00
  • Dijous: 10:00–20:00
  • Divendres: 10:00–20:00
  • Dissabte: 10:00–16:00
  • Diumenge: 10:00–16:00

El Rebost de Can Moragues: Opinions

Les opinions del negoci no han estat verificades per Bravissima.cat.
Cristina Gómez Martín 02/05/2022

Experiència fantàstica: Un lloc molt bonic amb vistes espectaculars i bona atenció. Bon producte local. Dins del restaurant tenen una part de la venda de productes KM 0.

Alessandro Molinari 20/04/2022

Experiència fantàstica: Bella experiència en un meravellós context mediambiental!

Peter Verbeek 20/04/2022

Experiència fantàstica: Un lloc fantàstic, bon menjar, servei amable, tot ecològicament. També sembla ser una "cura infantil", on un nen petit ens va mostrar des de la ciutat propera. Recomanat si esteu a la zona!

teresa izquierdo mena 16/04/2022

Experiència fantàstica: Bon menjar i bon servei, el recomano

Joan Gonzalez Valdivia 15/04/2022

Experiència positiva: Un lloc agradable en un entorn tranquil, és un restaurant i una botiga, no és realment barat, el lloc té poca Bentilacio, els productes de la botiga són costosos, una salutació Vangogh

Alejandro Barron 04/04/2022

Experiència fantàstica: Tot perfecte, menjar exquisit, bon servei i bona cura. Bons preus i millors qualitats tornarem

Indy Salt 04/04/2022

Experiència fantàstica: Molt bé

Guillermo Rivera 04/04/2022

Experiència fantàstica: Molt bon menjar i un tractament immillorable! Repetirem !!

Pilar Martin 04/04/2022

Experiència fantàstica: Molt bona experiència, vaig anar a un concert, va ser fantàstic

antonio huerta pastor 04/04/2022

Experiència positiva: Un restaurant diferent, producte ecològic i local. Menú senzill, però pot complir els vostres desitjos. Amb un ambient molt bonic per formar part del rebost Nemes 5 taules dins de alguna cosa per agrair. Servei molt proper, temps d’espera dels plats pràcticament inexistents. Menjar molt bé, l’important són els sabors i la qualitat del producte, és una llàstima que la nostra capacitat només ens hagi permès menjar dos entrepans per no tastar -los a tots. Com a punt interessant, hi ha prou opcions vegetarianes. El preu és prou bo segons el que mengeu. Crec que s’hauria de provar almenys una vegada, pel menjar i per a la filosofia i treballar al darrere.

REBECCA DRAY 04/04/2022

Experiència fantàstica: Vam descobrir aquest petit restaurant per casualitat perquè estava indicat com a botiga de fruites i verdures, però un gran descobriment. Un lloc molt tranquil, un personal molt agradable i el menjar és un veritable plaer! Tot per un preu més que raonable.

Gemma Borràs Herrero 04/04/2022

Experiència positiva: Tenen opcions veganes. Un tractament immillorable del tipus que ens va cuidar i el deliciós menjar. Donuts brotats molt recomanats! Molt bé!

NURIA LLUNAPLENA 04/04/2022

Experiència fantàstica: Menjar deliciós. El 100% va recomanar un personal molt amable. Un lloc per tornar aviat.

Sandra Duran 04/03/2022

Experiència positiva: Aquesta és la meva tercera vegada que arriba a dinar, la primera va ser tapes i excel·lent. El segon, un sandvitx molt bo i un exquisit poma que es molla, però molt petit pel preu que va marcar. Avui he agafat un plat de xai i ho he trobat deliciós, tot i que la ració va ser una mica ajustada per gairebé 15 €. L’ambientació és immillorable i el tractament és molt agradable. Seguiré venint i gaudint del vostre servei.

Raul Blazquez 04/03/2022

Experiència fantàstica: El menjar orgànic ben servit en un entorn natural. Repetirem.

Josep Teixidor 04/02/2022

Experiència fantàstica: Menja Km0, Opcions de Veganas, molt bé, ben assistits

Vanessa Fuentes 04/01/2022

Experiència positiva: Bona experiència, bona cura i menjar molt bo i saludable. Diferents entrepans! Un lloc tranquil i tranquil va ser la primera vegada i l'experiència ha estat molt agradable.

Alex González 13/11/2021

Experiència fantàstica: Gran servei. Qualitat del producte increïble. Opcions veganes. Belles vistes. Una sorpresa molt bona per aturar -se per menjar aquí. Et felicito.

Dylan Tabarini 04/11/2021

Experiència fantàstica: Servei fantàstic. Gran menjar. Tornarà aviat!

Mar Bigorra 04/10/2021

Experiència fantàstica: Excel·lent qualitat.

Josefina Garcia 04/10/2021

Experiència fantàstica: Ecològic i km 0. val la pena apropar -se

Susana C. 26/08/2021

Experiència positiva: Botiga i restaurant KM sostenible. 0. Menú fantàstic amb productes orgànics a un preu més que raonable. La botiga ofereix una gran varietat de productes, incloses fruites i verdures.

Xavier Vergés Guarch 04/07/2021

Experiència fantàstica: Restaurant de producte ecològic i local, també tenen una botiga d’aquests productes. També es va comprometre amb una fundació d’inclusió social. El menú és petit però molt interessant. L’atenció és molt bona i el lloc agradable. Un lloc molt recomanable.

Marçal Pons 04/06/2021

Experiència fantàstica: Bon menjar i molt acollidor. Com que es tracta d’aliments ecològics locals, només poden oferir el que els productors els aporten i la gamma de plats que tenen no és gaire gran. Crec que canvia en funció de la temporada. Va ser molt bo i molt ben presentat, però vaig trobar les porcions una mica petites. Per sort per a les postres, va ser una porció molt gran! Tenen algunes opcions vegetarianes, però poques. El lloc i el lloc també són molt macos!

O. Olivella 13/05/2021

Experiència fantàstica: Decoració segons la filosofia ecològica de la vostra cuina. Plats senzills amb un gran sabor. Tenen una botiga on es pot comprar cultius orgànics KM 0 i altres. La terrassa es podria millorar i es va tornar una mica més acollidora, ja que aquest sòl de formigó a l'estiu serà l'infern. Servei molt atent.

Encarna Cànovas Galindo 04/05/2021

Experiència fantàstica: Menjar excel·lent, lloc a l'aire lliure, botiga i oferta. Recomanat

Cristina Andreea Purice 04/05/2021

Experiència fantàstica: Bon producte KM0, els entrepans són molt bons, tot i que pel preu han d’acompanyar amb patates i no patates fregides. Vaig trobar els formatges excel·lents i la tapa és un bon gust acompanyat de diferents tipus de melmelades que es fan ells mateixos. La terrassa és molt gran i hi ha una separació molt considerable entre les taules. tornarem :)

David Almiron 04/05/2021

Experiència fantàstica: Increïble, únic, espectacular, màgic. Quan necessiteu que el dia sigui complet en tots els sentits, vingueu al Rebost de Moragues. El tractament únic i amb productes ecològics 100%. La veritat és que fa temps que hem trobat un tresor d’aquestes categories. La meva felicitació a l’equip i al cuiner.

LLM 04/05/2021

Experiència fantàstica: Ambient excel·lent, menjar i servei!

Hortensia Aguado Blazquez 04/05/2021

Experiència fantàstica: Producte natural de proximitat i servei excel·lent El menú del restaurant va ser una gran sorpresa amb els consells de Sergi de Meia

Laura B. M. 04/05/2021

Experiència fantàstica: Els entrepans són brutalment bons !!!!! I a la botiga es pot comprar tot de productes ecològics !!!! És un lloc ideal per descobrir productes de qualitat i proximitat !!!

Berenguer 04/05/2021

Experiència fantàstica: Molt interessant! Qualitat sobre tot en productes de camp i molta varietat.

Blanca Costa Boadas 04/05/2021

Experiència fantàstica: Selecció de productes ecològics i locals de qualitat! Terrassa perfecta per al menjador al fresc i una bona cervesa artesana Bdegust!

Anna Serra i Rodríguez 04/05/2021

Experiència fantàstica: Al Rebost de Can Moragues trobareu productes de gran qualitat, orgànics i també productes locals. El tractament del personal és immillorable, et fan sentir com a casa i sempre estan preparats per donar -te les explicacions que necessites. Un 10 en tot

Jorge Garcia 04/05/2021

Experiència positiva: Bon menjar, bon tractament, bon producte. L’entorn immillorable. M'agradaria més varietat o potser un menú complet.

Imma Cano 04/05/2020

Experiència fantàstica: Un lloc on anar, sens dubte! El menjar exquisit (no us perdeu el postre!) El lloc és bonic i tot, acompanyat d’un servei amable i atent. Quan hi aneu, no us podeu perdre la botiga ecològica per a algunes compres ecològiques. A més, vaig tenir el plaer d’acompanyar uns bons amics de Girona. Superior !!!

Steven Kemp 04/05/2020

Experiència fantàstica: 5 estrelles per al menjar, el lloc i el tractament

SONIA MARCOS BOU 04/05/2020

Experiència fantàstica: El rebost de llauna és un lloc privilegiat amb una energia molt especial. Bon menjar, qualitat, local i molt saludable. Grans postres també. Assegureu -vos de provar la mousse de xocolata. Personal molt atent i amable. Projecte social i sostenible per treure el barret.

Mònica Feixas 04/05/2020

Experiència fantàstica: El menjar és d’alta qualitat, els plats molt ben fabricats, una cuina local molt original, i el preu és molt assequible. Completament recomanat. I és recomanable anar a la botiga i comprar la pera i la melmelada de menta.

Melanie Schroeder 04/05/2020

Experiència fantàstica: Un lloc encantador, una bona selecció i un restaurant molt bo.

Laura Leon 04/05/2020

Experiència fantàstica: Atureu el 100% recomanat! Vam fer una activitat empresarial amb la fundació i vam acabar el dia menjant allà. Vam menjar menjar excel·lent i elaborat i amb una bona matèria primera, lloc amb vistes molt fantàstiques i un excel·lent tractament. Tornar;) molt bo també per anar amb nens

Guillem Falcó Valldeneu 04/05/2020

Experiència fantàstica: Molt bona qualitat i un gran tractament, és molt familiar. És una barreja entre el menjar local i la cuina moderna, mantenint l’equilibri amb els sabors clàssics, hem estat encantats. Observeu la qualitat dels ingredients: croquetes casolanes, crema de remolatxa i picada de xai. I tot a molt bon preu. A Pau, el cambrer que ens va tractar, molt agradable i amable. Tornarem!

Guiu Muns Roura 04/05/2020

Experiència fantàstica: Un tracte molt bonic

Irene Ferreras 04/05/2020

Experiència positiva: Bon servei i atenció. Carta no massa extensa, però ben escollida. Bona qualitat dels plats. Es nota l'afecte que han posat en el projecte. Molt bona crema de carbassa.

Enric Planas Aragay 04/05/2020

Experiència positiva: Un lloc molt bonic, amb un servei molt amable i menjar fantàstic, amb un entorn molt agradable !!!! Ho recomano !!!

Anna viñas 04/05/2020

Experiència fantàstica: Sempre que crec que hauré de tornar aviat. Hi ha productes que no podeu trobar al seu lloc, l’espai és bonic i en el moment del vermut és fantàstic.

Alexis Tomassoni 04/05/2020

Experiència positiva: Un bon lloc per menjar envoltat de la natura entre les guilleries i el Montseny. La relació qualitat -preu és prou bona per al que serveixen. Els plats eren bons, tot i que encara tenen lloc per millorar. El millor va ser, sens dubte, el xai i el personal, molt atent en tot moment. També fan degustacions de Ratafia que són meravelloses.

Miquel Garcia 04/05/2020

Experiència fantàstica: Agrobotiga i restaurant amb productes ecològics i de temporada. Molt recomanable

Sophie 04/05/2019

Experiència positiva: Sobresortir. espai lent. Bona botiga per a productes ecològics i locals. Bon te. Massa car El preu del postre de la setmana, preu excessiu per al que us ofereixen. Postres cares

David CG 04/05/2019

Experiència fantàstica: Eco-botiga i restaurant, encantador i bonic

Oscar F 04/05/2019

Experiència fantàstica: Botiga de granja i un petit bar on podeu tastar productes ecològics i locals. Preus raonables i personal super amistós. Esmorzar de bufet molt bo per només 6 €. Té una magnífica terrassa amb vistes esplèndides. És al costat de la Fundació Emys i és molt tranquil. Accés des de la STA. Coloma a Riudarenes. Visita molt recomanable.

Oscar Brunet 04/05/2019

Experiència fantàstica: És un magatzem-restaurant de productes ecològics i proximitat, que es realitza amb una funció. Recomanat!

Marc Vilahur 04/05/2018

Experiència fantàstica: Un bon menjar assequible amb productes frescos de primera qualitat.

Miquel Gascon 04/05/2018

Experiència fantàstica: Molt bon menjar, produït localment i estacional, amb amanida i bufet de crema. El curs principal inclou hamburgueses i pasta fresca amb salses fetes per ells. Bonissim!

Joan Romaguera Soler 04/05/2018

Experiència fantàstica: Molt recomanable i bo!

Alba Foz 04/05/2018

Experiència fantàstica: Espai acollidor amb productes ecològics combinats amb criteris molt bons. Molt recomanable per a dinars saludables amb familiars i amics.

Deixa la teva opinió sobre El Rebost de Can Moragues:

Només seran acceptades les opinions que no continguin faltes de respecte pel negoci o els seus empleats.
1 = Molt negatiu - 5 = Molt positiu