Informació sobre Tartam
Horari d'obertura
- Dilluns: Cerrado
- Dimarts: 19:00–23:00
- Dimecres: 19:00–23:00
- Dijous: 19:00–23:00
- Divendres: 19:00–23:00
- Dissabte: 19:00–23:00
- Diumenge: 19:00–23:00
Tartam: Opinions
Experiència fantàstica:
Espectacular !! Ni Corsaro ni Tagliagella si us agraden les pizzes, és imprescindible
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
El millor per emportar a Tot Girona, sens dubte. Si us agrada la comanda de pizza autèntica aquí. Proveu també els paninis.
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
El millor lloc per demanar menjar a Girona! La qualitat és excel·lent i tot sempre és deliciosa. Realment no canvieu res perquè sou un 10/10!
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Pizza deliciosa, la massa és molt lleugera i rica, podeu dir que és casolana i italiana. Les postres també són a la part superior. Molt recomanable!
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Bones pizzes i diferents de la resta. Lliurament ràpid i distribuïdors amables, l’únic inconvenient no és tenir un seguiment de quan arribaran amb les aplicacions de lliurament. Preus normals, bona alternativa a les cadenes de pizzeria típiques.
Traduït de: Castellà
Experiència positiva:
Em van agradar molt. La base de tomàquet espectacular. Posar alguna cosa és que massa pa a la vora és lleugerament cruixent perquè és una mica espès. Però no m’impedirà tornar a demanar.
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Finalment, una pizza digna de ser menjada !! Preu súper correcte i ingredients notables !!
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Pizzes per recollir o a casa. Un gran valor pel preu. Sempre que vull el lliurament o estic a prop, demano aquests. Són barats i per a mi són els millors a casa si us agrada aquest estil de pizza. Evidentment, no són els millors Napoletanes que he provat, però és un error comparar-los amb altres napoletanes situades en restaurants típics de propietat italiana. Tornaré a fer la comanda
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Tot és fantàstic, les pizzes, les focaccias, els paninis i els postres
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica: Vaig provar la pizza de Napoletana i va anar molt bé. Suculent i cruixent. Servei ràpid, la pizza estava a punt en 5 minuts.
Experiència fantàstica:
Pizzes molt bones massa lleugera, ben carregada i original
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Una pizza excel·lent, saborosa i digerible
Traduït de: Italiano
Experiència fantàstica:
La millor pizza artesana del Pla de Palau
Traduït de: Castellà
Experiència positiva:
Bones pizzes
Traduït de: Francès
Experiència fantàstica:
Vaig guanyar una pizza en un dibuix. No els coneixia. Em va semblar deliciós ... massa fina i cruixent, molt casolana i saborosa. M'encanta que les pizzes siguin senzilles, sense tants ingredients. El menú Focaccia Super Bo. Patates molt saboroses (com a casa) i amb maionesa. I la Matcha Tea Pannacotta, espectacular !!
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Molt bon lloc per demanar menjar. Bona i bona oferta
Traduït de: Italiano
Experiència positiva:
El lloc s’intenta molt dur i és encomiable pel fet que utilitzin tomàquet casolà, massa i herbes i ingredients frescos. També utilitzen un forn real de fusta. S'enfronten a tres problemes crítics. El seu forn està brut i la massa recull massa carboni negre (cancerós). El segon problema és que la seva base de tomàquet conté massa sucs naturals de tomàquet. Això fa que la massa absorbeixi l’aigua al forn i la massa surt a disquet i no s’enfonsi com la pizza autèntica de fusta. El darrer problema és que utilitzen una "massa humida". El resultat és que no el barregen a la batedora prou llarg per obtenir prou gluten que dóna el pa i la seva textura. Així, bàsicament, és com una pizza disquet amb puré de tomàquet. Tot el puré de tomàquet calent cau a la mà i a la falda. Ho sento, nois, però si podeu agafar aquest consell per a un fan de la pizza de molt de temps. Continuaria menjant amb vosaltres i canviaria la meva qualificació a 5 estrelles. Si no la canvieu, tots els ingredients autèntics i autèntics no podran mantenir la vostra trajectòria a l’alça. Si us plau, no prengueu aquesta opinió personalment. Les característiques clau d’una pizza napolitana perfecta són una base super fina amb una crosta cruixent però lleugera i aèria segons diverses fonts. Crec que estic intentant dir que no és prou cruixent o en absolut. Si hi ha una tradició a Nàpols per menjar pizza, que no és cruixent de cap manera, no és un error. Tot i això, encara estic sota la impressió que hauria de ser cruixent en llocs com a mínim. La massa és molt aèria i similar al gra d’una ciabatta.
Traduït de: Anglès
Experiència positiva:
La veritat és que la pizza crua de Parma és molt rica, potser la de Salami una mica forta per al meu gust. Made ben feta, pizza carregada de condiment i de bona qualitat. I, per descomptat, la porten a casa vostra per una petita quota (penseu sempre en la punta del distribuïdor). Li dono un 9 de cada 10.
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
La veritat és que la relació qualitat -preu és excel·lent. Estava molt satisfet amb la Pizza de Ham de York, és de bona mida i generosa en el condiment. Ho recomano.
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Doncs bé, una bona troballa per als amants de la pizza amb una àmplia gamma per triar, feta al lloc i amb atenció empàtica de Lucio de Torí i Joana d’Hongria. La trobareu al costat d'aquesta espectacular xemeneia ...
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Molt bones pizzes i entrepans. Tractament immillorable !!!
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica:
Força bé !! M'encanta la base del tomàquet .
Traduït de: Castellà
Experiència fantàstica: El millor Panino de la història!