Massana
La cuina del Restaurant Massana part del producte de proximitat i cerca, selecciona i tria el millor. La tècnica precisa en la cocció i el protagonisme del producte els permeten oferir un autenticitat en tots els ingredients que configuren els seus plats.
Aprofitant l'entorn i el calendari, la seva cuina es manté en constant moviment durant l'any. Els bolets i tòfona blanca de tardor, la caça i les angules de l'hivern, les habites i múrgoles de la primavera o l'ampli ventall de tomàquets que ens ofereix l'estiu es magnifiquen amb una elaboració senzilla i precisa.
Partint de la cuina tradicional, han anat construint un present ple de matisos, aromes i sabors al servei dels comensals.
Aposten per l'equilibri entre les bases tradicionals i la innovació de les tècniques d'avantguarda per a elaborar una proposada culinària diversificada, alegre i molt treballada que reflecteix la seva manera d'entendre la gastronomia.
Bionbo Café Gastrobar
El restaurant Bionbo Cafè Gastrobar utilitza els millors productes de proximitat i ecològics per a elaborar plats de la cuina d'autor i mediterrània.
La seva carta és creativa i dinàmica pel que va canviant amb el pas de les temporades.
La Penyora
Situat darrere de l'Ajuntament de Girona en el cor del Barri Vell de Girona, La Penyora ofereix una cuina personal, inspirada en la tradició familiar mediterrània, l'experimentació i la fusió d'altres cultures, de la mà del Xef Lluís Llamas Pahissa.
El mateix xef s'encarrega diàriament d'adquirir la matèria primera en el Mercat del Lleó de Girona i de triar les millors verdures del seu hort, assegurant així els productes més frescos i de temporada. L'Espai del restaurant La Penyora, decorat com si d'una exposició d'art es tractés, és un espai íntim, romàntic i acollidor d'ambient cosmopolita. Un referent culinari i artístic a la ciutat de Girona: “punt de trobada gastronòmica i cultural”.
Txalaka
Situat al costat del parc de la Devesa de Girona, i a cinc minuts del barri antic, trobem el restaurant Txalaka, especialitzat en cuina basca i catalana. Els clients podran menjar, sopar o picar, ja que l'extensa oferta de tapes i «montaditos» del Txalaka no deixa indiferent a ningú i es pot gaudir qualsevol hora del dia.
Des dels seus inicis el Txalaka s'ha caracteritzat per l'exquisidesa dels seus plats i pel tracte amable que dóna a tots els seus clients, factors que sumats a la professionalitat dels seus treballadors fan que els clients se sentin com a casa i sempre vulguin repetir.
Divinum
Plats espanyols elaborats i formatges artesanals en un exclusiu espai eclèctic de sostres voltats.
Divinum és un espai gastronòmic pensat per a sorprendre't amb la seva cuina i, al mateix temps, fer que gaudis d'una sensació única i reconfortant en el restaurant.
Cuina creativa, atrevida i innovadora, amb ingredients de la terra. El millor de l'entorn es reflecteix en la carta.
Situat en el barri antic de Girona, aquest restaurant cuida al màxim tots els detalls.
El Celler de Can Roca
La passió per la cuina que senten els germans Roca va començar a forjar-se en Ca Roca, l'establiment que els seus pares regenten en Taialà, un barri als afores de Girona.
En El Celler, tot és un joc a tres bandes: El món dolç, el món líquid, el món salat; Jordi, Josep, Joan. La cuina, la sala, el celler; l'art, la tècnica, el diàleg. Llum, espai, persones; objecte, mirada, instant.
Restaurant Nu
En el centre històric de la immortal Girona, amb una voluntat de crear tendència en un local urbà, amb moviment continu i il·lusió, el Restaurant *Nu ofereix una gastronomia que permet jugar amb el paladar.
Amb cuina és arriscada i alhora respectuosa per l'essència del producte, aprofiten amb ànim de fusió i amb encert la influència i la personalitat d'altres cuines del món.