Compartir
Oriol, Mateu i Eduard es coneixen des de fa gairebé 20 anys, en la cuina del restaurant *elBulli, reconegut a nivell internacional.
L'any 2012 decideixen associar-se i fer realitat un pensament que feia temps els rondava per la ment: tenir un restaurant propi. Així, a l'abril de 2012 neix el restaurant Compartir. Situat a Cadaqués el cor del Mediterrani, en un entorn idíl·lic, ple de màgia i encant, el restaurant basa la seva oferta gastronòmica en plats per a compartir el centre de la taula fruit d'una cuina moderna esquitxada d'elaboracions tradicionals.
Restaurante El Barroco
La història d'aquest restaurant està indissolublement lligada al nom del famós artista. Salvador Dali va passar els seus estius a Cadaqués dues vegades per setmana, honrant el sopar en el seu molí i gaudint l'hospitalitat d'aquest lloc.
La cuina libanesa, plena de l'esperit Mitjà Orient, és rica i variada, no menys que el passat històric i el patrimoni arqueològic del país. També és perfecta per a clients vegetarians i vegans.
Restaurant La Sirena
Restaurant de menjar tradicional situat en el barri antic de Cadaqués. Plats de menjar típic elaborats seguint les receptes de la cuina marinera del *Cap de Creus. Peixos i mariscos, arrossos, paelles, plats mariners...
El lloc és petit però molt acollidor, ideal per a menjar sense pressa.
Enoteca MF
Sense oblidar l'arrel casolana i sempre amb productes de proximitat, en la Enoteca MF ofereixen una cuina actual, de mercat, amb pinzellades de cuines d'altres llocs aplicant tècniques globals.
Amb una excel·lent terrassa a la platja de Es Poal, es pot gaudir d'unes magnífiques vistes del poble de Cadaqués, amb una copa de vi del propi celler Martín-Faixó o amb una cervesa artesana pròpia.
Tot això maridado amb petites racions per a compartir que et transportaran per tot el Cap de Creus i altres llocs del Empordà.